Мислење на луѓето

Се чувствувам добро во својата кожа

Здраво! Треба да споменам дека секогаш сум изгледала и сум се чувствувала добро во својата кожа. Тоа е до моментот кога забременив. Тогаш од 49 кг. стигнав до 80 кг. А косата буквално започна да се кубе на прамени.
После породувањето симнав 10 кг. Другите 20 си останаа. Сметам дека е потребно да кажам дека бев цврсто решена да си ја вратам претходната фигура.
Видов реклама на Vitaslim LIGHT и решив да го пробам. Го пиев 5 месеци и успеав да симнам 19 кг. Останав фасцинирана. Диети не сум држела. И во јадењето не сум се ограничувала. Единствено пиев повеќе вода.
Наскоро некаде низ Интернет го видов и производот Vitaslim BEAUTY. Решив заради проблемот со косата да го пробам и него. Секако веќе бев задоволна од производ од истата марка. Ефектот од него го осетив уште првиот месец. Косата почна да ми паѓа помалку, а расте побрзо. Забележав дека не ми излегуваат и досадните мозолчиња пред циклус.
Повторно се чувствувам добро во својата кожа. И тоа е одлично.

Гергана Лакова, 23 г., Плевен, Бугарија
За контакти на Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000698717012
E-mail: gergana.lakova@abv.bg