Мислење на луѓето

Ден по ден ја гледав разликата

Здраво на сите, кои го читаат ова. Би сакала да споделам за моите континуирани обиди за слабеење. Како и секоја дама, така и јас, застанувајќи пред огледалото, наоѓав по некој непотребен килограм. И секогаш си велев: "Од утре на диета". Да, ама не. Кога ке си речам така и волјата ми се губи.
Пробав многу диети и  режими во исхрана, но со производи за слабеење до моментов не бев. Моја пријателка ми раскажа за ефектот на Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE, кој го видела кај себе. Ми раскажа дека е многу задоволна и ефект навистина има, а морам да забележам дека таа е фармацевт и нема зошто да не и верувам. Се распрашував, читав низ форуми на интернет и конечно си реков:"И јас почнувам".
Купив 3 пакувања Vitaslim LIGHT – точно за 1 месец. Почнав да ги пијам по шемата, напишана во упатството. Ден по ден гледав дека облеката почна да ми станува широка и стрелката на вагата почна да мрда, на мое големо задоволство, надолу.
Бев многу среќна, бидејќи ми претстоеше еден од најубавите моменти во животот – свадба. Сакав да изгледам прекрасно... И успеав благодарение на Vitaslim. Килограмите се стопија – намалив 8 кг. за месец и половина. Се чувствував навистина добро, бев многу радосна, изгледав прекрасно во фустанот и сето тоа беше забележано од сите гости на свадбата. Благодарам на Vitaslim што го исполни ветувањето и што ми помогна да го  остварам својот сон.


Бети Андреевска, 26, Скопје
E-mail: andzi222@live.com