Мислење на луѓето

Веќе сум послаба и поенергична

Во последната година качив 8 кг. и се чувствував ужасно дебела и депресивна. Не ми се излегуваше никаде и после работа се вракав веднаш дома. Килограмите ми тежат, се задишував и се чувствував уморна. Единствено што ме радуваше, беше очекувањето на моја многу блиска пријателка со која се гледаме премногу ретко, да ми дојде на гости.

Кога таа пристигна и ме виде, не рече ништо, но пo нејзините очи почувствував дека ме жали. Излеговме на прошетка. Таа влезе во првата аптека и излезе со две кутии – една Vitaslim LIGHT и една Vitaslim LINE. Ми објасни дека се за мене и дека се одлични капсули за слабеење и дека  сакала да се почувствувам одлично. Рече дека двата вида се комбинираат и така треба да ги пијам.

Почнав да ги пијам уште истиот ден. Си ветив дака нема да се качувам на вагата барем 1 месец, за да не се разочарам. Откако ги испив подарените пакувања, се чувствував навистина подобро и имав повеќе енергија. Без да се мерам купив по уште 1 кутија од Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. Ги испив и тие. Во меѓувреме го ограничив лебот и благото и пак почнав да одам на омилените долги прошетки.

На крајот на месецот се качив на вагата и не си верував на очите – неосетно намалив 3,2 кг. Многу се израдував и веднаш и се јавив на мојата пријателка. Таа ми рече да продолжам да ги пијам. Така и направив. Во моментов се уште ги пијам, а за 3 месеци  намалив цели 6,5 килограми. Најважно е сепак, дека се чувствувам одлично и полна сум со енергија.

Благица Jанкуловска, 42, Прилеп
E-mail: bazej28@gmail.com