Мислење на луѓето

Се изборив со „ѕверскиот“ апетит

Здраво,
од пубертетот се здебелив и почнав да се придржувам кон какви ли не диети, кои за жал имаа само привремен резултат. Пиев секакви капки и апчиња, пробав со сите можни производи за слабеење, но без особен резултат.
Проблемот ми е што бев многу лакома. Храната се не ми стигаше и јадам како да е последно. Затоа, откако се информирав, решив да земам Vitaslim LIGHT. Во исто време во Facebook беше огласена игра за производот. Учествував и .. освоив 3 кутии. Така со помош на Vitaslim LIGHT успеав да ја избалансирам гладта и лека – порека ослабев околу 4-5 кг.
За жал поради здравствен проблем оваа зима повторно качив малку, но веќе знам кој производ ми помага и без двоумење си го купив. Знам дека за повеќето луѓе моите зборови би звучеше како реклама, но јас навистина сум задоволна од Vitaslim LIGHT. Ѕверската ненаситност помина, нервоза и апетитот исто. И не гладувам, бидејќи не сум гладна, едноставно јадам умерено и ете резултатот пак се гледа.


Ивана Ременска, 29, Куманово
E-mail: ivana.remenska@yahoo.com