Мислење на луѓето

Го постигнав посакуваниот ефект

Прочитав за Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE и останав импресионирана од нивните природни состојки. Од мала сум со прекумерна тежина. Се обидував да ја намалам тежината со соодветна исхрана, но ефектот беше минливив. Обиди со производи за слабеење не сум правела досега. Ме заинтригираа производите на Vitaslim, но пред да ги користам се консултирав со мојот лекар. Тој ме увери дека се безбедни и можам да пробам. Кога ги купував, фармацевтката ми кажа дека се многу барани и постојано се трошат. Тоа ми даде дополнителна верба.

Првично си зедов само Vitaslim LIGHT, но потоа решив да го комбинирам со Vitaslim LINE. Вкупно за околу 2 месеци ослабев 10 кг. Успевам да го задржам овој резултат веќе околу една година, и од време на време пијам Vitaslim LIGHT за контрола на апетитот во "ризичните" за тежината, периоди.

Задоволна сум од производите на Vitaslim, бидејќи со нив се постигнува саканиот ефект и човек се чувствува млад и ведар.

Лилjана Тaлевска, 46, Скопје
E-mail: lile-33@live.com

Повеќе за производите на Vitaslim