Мислење на луѓето

Веќе половината и колковите не се проблематични зони

За производите на Vitaslim разбрав случајно од една пријателка која ја немав видено одамна. Таа беше ослабена многу и изгледаше одлично. Ми раскажа дека пиела повеќе од една година Vitaslim LINE и намалила 12 кг. А во моментов пие Live Vitamins за повеке сила и тонус. Ми рече исто така дека има капсули како за мојата фигура (јас сум пополна во областа на колковите и бутовите) и дека можам да прочитам и разгледам сè на интернет. Така и направив.
Отидов и си купив Vitaslim LINE – најсоодветен за мене производ. Веќе 4 месеци го пијам. Се чувствувам многу добро. Намалив 5 кг. и продолжувам да го пијам. Се надевам на уште подобри резултати.

Елена Деjанова, 31, Скопје
E-mail: e.dejanova @ yahoo.com