Мислење на луѓето

Ги намалив и килограмите и холестеролот

Здраво!
Претпочитам природни производи од хемијата. Со неа не знаеш, додека лекуваш едно, правиш штета на друго. За тоа се одлучив и на производите на Vitaslim.
Со Vitaslim LIGHT намалив 7 кг. за еден месец. Се чувствував одлично и продолжив да го пијам уште 2 месеци да го сочувам резултатот. Покрај тоа почнав да пијам и Vitaslim VITAMINS – и тоа од ноември до јануари. Тие ми го зајакнуваат имунитетот значително, веќе немам проблеми со вируси и грип, а порано бев болна секоја година.
Го испробав и Visilife Health. Кога го започнав, холестеролот ми беше 7,7 единици, а само после испиена една кутија падна на 5,4. Освен тоа што го нормализира холестеролот и триглицеридите, Visilife Health ми помогна да го нормализирам и крвниот притисок. За уште подобар ефект го комбинирав и со диета, иако многу ретко си дозволував по нешто нездраво.

Фиданка Милковска , 47, Битола
E-mail: fidanka_m@hotmail.com