Мислење на луѓето

Читав, но веќе се уверив од лично искуство

По раѓањето на син ми не можев да си ги вратам килограмите. Две години подоцна се уште тежев 10кг. повеќе. Бидејќи диетите не делуваа, решив да си помогнам со производите на Vitaslim.
Почнав кон крајот на минатото лето, бидејќи дефинитивно се загрижив од начинот на кој изгледам на плажа. Пиев Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE во комбинација. И нешто важно, кон комбинацијата за слабеење додадов и Live Vitamins, за да сум сигурна дека и покрај редуцираната исхрана, организмот ќе ми е во кондиција. За месец намалив речиси 5 килограми. Но уште поважно е дека се чувствувам многу полесно и поенергично. Имав многу повеќе енергија да трчам по мојот мал син.
Како дополнителен и никако не безначаен ефект забележав дека ми се намалија непријатните чувства пред месечниот циклус, кои многу ме малтретира. Сигурна сум дека ова се должи особено на Live Vitamins, бидејќи минатата пролет исто ги користев и ефектот беше ист. Имав читано, но веќе од сопственото искуство се убедив дека некои женски болести или моментални болки се должат токму на недостаток на витамини и минерали во организмот. Иако сум користела многу други видови мултивитамини, никогаш не сум чувствувала толку позитивен ефект. Неслучајно витамините на Vitaslim се нарекуваат Живи.
Би ги препорачала производите на Vitaslim на секоја една жена и воопшто на целото семејство.

Љубица Бабалиевска, 33, Струмица
E-mail: lbabalievska@yahoo.com