Мислење на луѓето

Силвија Кацарова слабее мистериозно

Силвија, здраво! Изгледаш неверојатно!
Ти благодарам! Навистина се чувствувам многу добро.

Скоро во медиумите пишува, дека си ослабнала изненадувачки?
Хахахахахаха... Да, читав и јас за тоа. Навистина видливо сум ослабнала и веднаш злите јазици започнаа да ме озборуваат. (Се смее)

Си имала ли некогаш проблеми со килограмите?
Да, како секоја нормална жена, особено на мојата возраст. Најмногу качив кога навлегов во возраста после 45 години. Тогаш знаете во телото на жената настануваат промени. И поради хормонската терапија качив 12 кг. се чувствував потисната, некако со по ниска самодоверба. Сепак секоја жена сака да изгледа добро и да биде најубавата во очите на својот партнер.

Навистина изгледаш одлично, која е тајната?
Ооо, многу благодарам уште еднаш. Сакаш ли да ти ја издадам тајната љубов? (Се смее.)Вистината е кога видов како полека килограмите се покачуваат, решив да дејствувам. Пробав најразлични работи-диети, производи за ослабнување, фитнес до истоштување... Ништо! Единственото нешто, кое го постигнав беше проблемот со стомакот. Речиси бев фрустрирана кога моја пријателка, лекарка во Германија, ми препорача да ги пробам производите од серијата на Vitaslim. Таа ми објасни дека се природни и не се штетни и нема да го дразнат стомакот. По нејзина препорака си купив Vitaslim LINE и Vitaslim LIGHT и започнав да ги комбинирам. Летото бев на вилата, а есента кога се појавив добив многу комплименти. Сите ми кажуваа колку многу сум ослабната. (Се смее). Во интерес на вистината речиси за 6 месеци сум симнала 8 кг., а на моја возраст не се ослабнува толку лесно. Пред една недела го постигнав тоа кое сега го постигнувам за месец-два. Сега сепак што и да си купам ми стои. Се чувствувам млада.
Покрај учество и различни настани разбрав дека многу колешки исто ги користат производите на Vitaslim. Хахахахаха... Очигледно сите имаме една и иста тајна за тенка половина и елегантна фигура.

Силвија Кацарова е популарна поп-рок пеачка. Станува широко позната во Скандинавија и Западна Европа во крајот на 80- те години после гастролите како солистка на група LZ.