Мислење на луѓето

Теди Кацарова го обликува телото со фитнес

После разделбата на Теди Кацарова со сопругот Макс нејзиното име се споменува во различни гласини. Најновиот глас е дека убавата и талентирана пеачка крие нешто. Таа е насочена стриктно да го обликува телото со фитнес и тоа разбуди многу прашања. Еве и што кажува самата по тоа прашање:

Теди, здраво! Ти благодарам, што се согласи да позборуваме. Си ја слушнала ли гласината дека тајно ослабнуваш?
Хахахахаха... Да, го слушнав тоа. Мислам дека почнало од еден коментар на моја слика на Facebook.

И сепак точно ли е?
Вистината е дека секоја жена независно дали е сама или зафатена, треба да се грижи за надворешниот изглед. И бидејќи го носам презимето Кацарова често сум под светлата на рефлекторите, за мене тоа важи со полна сила. Но да, луѓето зборуваат. Наскоро дури ми подметнаа дека сум се разубавела-Дали кријам нешто...

Е, тоа не е лага, навистина изгледаш неверојатно. Која е твојата тајна?
Тајната на убавината не е моја. Секоја жена ја знае. Во основа секогаш стои правилната грижа за себе си и за здравјето. Не случајно е кажано, дека убавиот човек е здравиот човек.
Јас например се трудам да ја одржам фигурата со најздравиот начин. Една наша фамилијарна пријателка-лекарка во Германија, пред една година и препорача на мајка ми да ги користи производите за редуцирање на тежината на Vitaslim, зошто се целосно природни и не го дразнат стомакот. Мајка ми ја користи комбинацијата Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Можеби ќе излезе како новост, но откако ги видов резултатите кај неа и јас решив да ги пијам. Само што сакам да спортувам и затоа ги претпочитам Vitaslim FITNESS. Тој е ултра чист L-carnitine и го забрзува согорувањето на мастите, како работи за стегнато и оформено тело. Дури со малку џогинг или фитнес за 2 месеци симнав 4 кг. Ја достигнав идеалната за мене тежина, а телото ми е супер тонизирано и се чувствувам во форма.
Меѓу другото, убаво е дека веќе започнаа да се нудат прехранбени додатоци. Во западните земји, во Финска тоа е дамнешна пракса и луѓето се позапознати со овој природен начин за одржување на здравјето и убавината.

Теди Кацарова е успешна млада изведувачка денес, исклучително популарна во Финска. Уште од 18 годишна возраст се појавува на светската музичка сцена. Прави концерти во Индонезија, Куба, Турција и др.