Мислење на луѓето

Како ја одржува формата Јоана?

Шармантната екс вокалистка на DEEP ZONE Јоана е една од најзборуваните пеачки на бугарската музичка сцена. Тоа се должи не само на учеството и на конкурсот Евровизија, но и на фактот дека изгледа перфектно.
Во последно време таа е посебно активна-освен тоа дека го пушти првиот самостоен сингл “Ништо случајно”, таа не запира да ги обиколува клубските сцени во земјата. Како успева да изгледа супер при толку многу ангажмани, разговаравме со самата пеачка.

Јоана, како се справуваш со тензиите да си позната?
И јас како секоја јавна личност подложена сум на убиствени критики по однос на надворешниот иглед. Често го коментираат стајлингот и мојата фигура. Не е лесно, а јас многу држам да сум во форма – во шоубизнисот е важно да изгледаш добро. Но сега најдов начин да сум задоволна од себе си со неопходното самочувство и увереноста во начинот по кој изгледам и се чувствувам.

Како го постигнуваш тоа, коjа секоја жена би сакала?
На мислење сум дека грижата за убавината не треба да се ограничува само во употребата на квалитетна козметика-тоа е само надворешниот дел. A тоа една жена да изгледа и да се чувствува добро во сопствената кожа, зависи и од тоа како се храни, каков начин на живот води. Наскоро разбрав од колеги во браншата за францускиот нутрикозметички производ Vitaslim Line. Тоа е нов пристап кон грижата за убавината преку консумирање на комбинација од корисни состојки. Одговара на моите визии и е идеалниот производ за одржување на добра форма, бидејќи како се грижи за линијата така и за добриот тонус. Нешто многу важно за мене, бидејќи денот ми е многу натоварен и секогаш треба да сум во форма. Натоварената програма бара многу енергија, често завршувам со работа во доцните часови на денот.
Скептична сум кон ослабување со диетите, кои се практикуваат во последно време. Тие водат до загуба на килограми и сантиметри, но заедно со тоа чувствуваш слабост и без сила. А со Vitaslim Line јас сум ведра и енергична, имам сили да ги пречекам предизвиците во моето секојдневие.

Од колку време користиш Vitaslim Line?
Околу месец. Долго бирав на кој производ да се доверам и се радувам дека го открив Vitaslim Line. Ми се допадна идејата, но после откако пробав веќе знам и дека работи. Резултатите, мислам се видни за сите.

Joanna Dark, чие вистинско име е Јоана, станува позната во 2008 г. со песната “DJ, Take me Away”. Таа ја исполнува песната на престижниот конкурс Евровизија. Заедно со групата Deep Zone има множество клубски настапи во Англија, Португалија, Турција, Украина, Малта, Романија, Грција, Србија, Kипар.