Мислење на луѓето

Елеонора Манчева слабее со капсули

Мисис Вселeна 2007 – Елеонора Манчева е позната по тоа дека сака да си каснува без ограничување. Во последно време често ја откриваат да пие капсули за слабеење кое го разбуди љубопитството. Третата во светот по убавина сопруга на фудбалер призна дека навистина побарала помош за да го совлада гладот и да ги намали килограмите кое и се случува за прв пат.

Таа пие капсули кој ги познава од Франција, разјасни самата Манчева. Сега решила и сама да ја тестира популарната француска формула за контролирање на гладот и брзо слабеење. Уште повеќе дека висококвалитетните француски производи направени по технологијата Licaps на Capsugel, се нудат и на нашиот пазар со трговската марка Vitaslim.

За недела дена Елеонора симнала неколку килограми, натрупани во зимата, кога не можела да оди на омилените тренинзи по тенис. Пред да се довери на Vitaslim, елегантната дама се консултирала со специјалисти, кои ја потврдиле надежта на производот и ја увериле дека капсулите не се штетни за организмот, а Vitaslim LIGHT е современиот начин да ослабе брзо, кога е потребно, како и едновремено го намалува и осетот за глад. Така може лесно да влезе во форма и да ја зачува за долго без да се лиши од омилените искушенија, призна Елеонора Манчева.

Елеонора Манчева е познат модел. Учествува во многу светски конкурси, и во 2007 г. станува носителка на титулата “Мисис Вселена.