Дома / Производи / Visilife Health

Најмоќниот природен антиоксидант

Visilife Health е 300 пати помоќен од Витамин А и витамин Е, 48 пати помоќен од рибиното масло и 34 пати помоќен од коензим Q10.Необичниот омега-3 производ содржи Krill Oil (KO) – еколошко чисто масло, добиено од антарктички ракчиња (крило).

Visilife Health има повисока ефективност и создава подобри резултати дури кај ниски дози. Тоа се должи на неговата природната формула каде што омега-3 масните киселини се во истиот вид како во клетките на човечкиот организм.

Производот има клиничко докажан ефект врз многу здравстевни проблеми:

Холестерол и кардиоваскуларни проблеми

Visilife Health го намалува холестеролот и триглицеридите и ги одржува во нормални граници.Тој го симнува нивото на “лошиот” (LDL) и зголемува нивото на “добриот” (HDL) холестерол 7 пати поефективно од рибиното масло кај многу ниски дневни дози.Ја нормализира срцевата фрекфенција и го регулира притисокот. Заштитува од формирање на згрутчување. Ја подобрува дејноста на крвните садови посебно кај атеросклероза.

Болки во зглобовите и артрит

Visilife Health ја намалува болката и скованоста во зглобовите. Ја подобрува нивната подвижност и ги намалува воспаленијата во зглобовите. Покажува силен корисен ефект кај остеоартрит. Ги засилува природните сили на организмот да се бори со воспаленијата.

Намалена концентрација и ослабена меморија

Visilife Health ја зајакнува меморијата и концентрацијата и ја подобрува циркулацијата. Ја зголемува способноста за физички и ментални оптоварувања. Го намалува чувството за умор и слабост.

Менструални болки

Visilife Health видливо го намалува предменструалното нерасположение кај жените. Го ограничува качувањето на килограми пред менструација и ги намалува болките во стомакот. Ја намалува појавата на депресија и раздразливост.

Имунитет и стареење

Visilife Health ги штити клетките  и го забавува стареењето.Благодарение на моќното антиоксидантно дејство го отстранува негативното влијание на стресот. Го зајакнува имунитетот и заштитните сили на организмот посебно важно кај епидемии. Ја штити кожата од горење при трајно изложување на сонце.

Активноста и квалитетот на производот се гарантирани од уникатна технологија на капсулирање (патентирана технологија Licaps® на Capsugel). Благодарение на Licaps технологијата Visilife Health нема непријатен мирис и вкус.

Како се пие Visilife Health?

Се прима за време на или малку после хранење.

Кај зголемен холестерол и триглицериди: Првите 2-4 недели по 2 капсули 2 пати на ден,потоа доза на одржување од 1-2 капсули дневно најмалку 3 месеци.

Кај болки во зглобови: По 1 капсула на ден во траење најмалку 3 месеци.

Кај ослабена концентрација и меморија: По 1 капсула на ден во траење најмалку 3 месеци.

Кај менструални болки: По 4 капсули на ден,8 дена пред циклус и 2 дена за време на циклус.

За превенција и имунитет: По 1-2 капсули на ден во траење најмалку 3 месеци.За деца над 4 години-1 капсула дневно.

Контраиндикации: Не се познати. Не се препорачува кај лица со чувствителност и алергија кон риба и рибни производи, со повреда во коагулацијата.

Побарајте и во аптеките!

naturality MK