Дома / Производи / Vitaslim FITNESS

Уништува тони масно ткиво без компромиси

Vitaslim FITNESS е најчистиот L-carnitin во светот – содржи L-carnitine Carnipure™ од Lonza. Тој е најсилното природно средство за тотално чистење на масните наслаги. Го забрзува согорувањето на масните депоа и во исто време обезбедува енергија и сила во телото.

Vitaslim FITNESS дава навистина забележителни резултати поради тоа што L-carnitinot е во течна форма (патентирана технологија Licaps® на Capsugel). Капсулирањето ја зачувува необичната мок до моментот на неговото примање од организмот.

Стегнато и елегантно тело

Vitaslim FITNESS брзо и ефикасно ги согорува подкожните маснотии. Забрзува исфрлање на токсините добиени преку согорување, преку потењето (особено при спортување). Телото станува посилно преку доведување повеке кислород до мускулите. Телото добива атлетска форма и сила.

Спортување без мускулна треска

Полната снага на делување на Vitaslim FITNESS се добива при физичка активност и спортување. Тој ги прави мускулите поиздржливи на физички активности. Забележително го забрзува вракањето на мускулната сила по спортување. Ја запира појавата на воспаление на мускулите поради неговата особина да влијае на формирање на млечна киселина во мускулите. Тој го спречува нејзиното лачење Ги претвара масните наслаги во мускулна маса. Фигурата на телото станува како извајана и постегната.

Vitaslim FITNESS го подобрува крвотокот и работата на мозокот, ја зголемува енергијата во клетките на имуниот систем и помага на работата на срцето. Осбено е корисен за повозрасни и вегетаријанци, поради тоа што кај нив се забележува дефицит на L-carnitin во организмот.

Како се пие Vitaslim FITNESS?

1-2 капсули, 2 пати на ден (наутро и навечер) за време или по јадење. Дополнително земање од 1-2 капсули пред очекуван физички напор. Препорачлива шема на примање се 2-3 недели, се прави пауза од 2-3 недели и потоа циклусот на прием се повторува до постигнување на саканиот ефект.

Контраиндикации: не се познати.

Побарајте и во аптеките

naturality MK