Дома / Производи / Vitaslim LINE

Идеални мерки

Vitaslim LINE е единствен производ од таа врста кој за слабеење дејствува конценртирано врз проблематичните зони – бедрата, половината и др. Тоа овозможува трајно и здраво слабеење со ефикасно чистење на маснотиите и целулитните наслаги. Исклучителната ефикасност се должи на точно одбрани компоненти кои се прецизно комбинирани и дозирани. Vitaslim LINE делува многу побрзо и поефикасно благодарение на специјалната течна формула (патентирана технологија Licaps® на Capsugel )

Слабеење без јо-јо ефект

Vitaslim LINE го забрзува согорувањето на подкожните масти, најмногу во проблематичните зони и стопира процес на образување на нови. Ги намалува наслагите на стомакот, ги прави бедрата по тенки и стегнати. Ги претвара масните наслаги во мускули и така телото станува оформено и убаво. Го балансира метаболизмот што осигурува задржување на постигнатата тежина и делува на одстранување на јо-јо ефектот. Работи максимално добро кога се комбинира со повеке движење.

Грижа за здравјето

Единствената комбинација од четири природни компоненти го подобрува метаболизмот и размена на материите. Го намалува апетитот кон слатко и овозможува внесување помали количини шекер со храната. Забрзува ослободување на енергија во телото и го зголемува тонусот. Користењето на Vitaslim LINE е ефикасен начин за подршка на здрава тежина – важен фактор за здравјето на човекот.

Како се пие Vitaslim LINE?

По 1 капсула 3 пати дневно (пред, за време или по јадење).

За траен резултат се препорачува користење не пократко од 3 месеци. Vitaslim LINE може да се прима и цела година за подршка на здрава тежина.

Контраиндикации: Не се познати. Се препорачува кај бремени и мајки доилки консултација со лекар. Не се препорачува кај лица осетливи на рибни производи (капсули од рибен желатин).

Побарајте и во аптеките

naturality MK