Prof. Dr. Donka Baykova   Со помош на д-р Донка Бајкова, специјалист по исхрана и диететика, ги утврдивме 5-те правила во слабеењето со Vitaslim. Тие помагаат за постигнување на максимално добри резултати и даваат конкретни совети и вредности на очекуваните резултати во различни случаи.


5-те правила
во слабеењето со Vitaslim
 
 
 
 
ЗА ПОБРЗ ЕФЕКТ И
ТРАЈНИ РЕЗУЛТАТИ
СПЕЦИЈАЛИСТИТЕ ПРЕПОРАЧУВААТ
КОМБИНИРАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ
VITASLIM. ТИЕ СЕ
НАДОПОЛНУВААТ
ЕДНИ СО ДРУГИ И
ГИ ЗАЈАКНУВААТ
СВОИТЕ ЕФЕКТИ.
 
ПРВО ПРАВИЛО

изберете
соодветен
производ
 
Vitaslim LIGHT
е за луѓето кои секојдневно седат и имаат небалансирана исхрана. Тој има двојно дејство - го регулира апетитот, и на тој начин се намалува внесот на калории, и го забрзува согорувањето на мастите (дури и кога телото е во мирување).
 
Vitaslim LIGHT
 
 
Изборот на соодветен за вас производ или комбинација* од производи на Vitaslim е првиот и најважниот услов за ефикасно слабеење. Изборот се прави на база причината за дебелеење, начинот на живот и навиките за исхрана како и физичката активност т.е пасивност на секој поединец.
Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS се специјално дизајнирани за да се задоволат потребите на трите основни типови на
НАЧИН НА ЖИВОТ:
     
 
Vitaslim LINE
е за луѓето кои се физички активни во текот на денот и не претеруваат со храната, но сепак имаат прекумерна тежина. Тој го подобрува метаболизмот и ги намалува масните депоа во проблематичните области (колковите, бутовите, половината) без јо-јо ефект. Ги „чисти„ целулитните наслаги и ја контролира потребата за благо.
  Vitaslim FITNESS
(L-carnitine од растителни извори) е за луѓето со голема физичка активност и спортување. Помага за зацврстување и обликување на атлетско и стројно тело. Го подобрува мускулниот тонус и го намалува заморот при вежбање.
     
Visislim LINE   Visislim FITNESS
 
 
  СЛЕДНО ПРАВИЛО >>
 
 
© Содржината на оваа страница е интелектуална сопственост на Vitaslim Ltd. и не можат да бидат копирани, објавени или дистрибуирани без наша согласност.